slide 1

За Crazy Fish

Уют и вкусна храна на брега на река Дунав. „CRAZY FISH“ съчетава опита в ресторантьорския бизнес и майсторството в кухнята с модерната обстановка и неповторима атмосфера на изцяло обновения кораб „София“. Изисканият ресторант за месо и риба разполага с близо 200 места за своите гости. Сочната и апетитна храна е приготвена на Josper – елегантна комбинация между грил и фурна на дървени въглища. Съчетание на традиция и модерност.
„CRAZY FISH“ е важна част от верига ресторанти с дългогодишна история, поддържащи високи стандарти на обслужване и интериор. В ресторант и бар „CRAZY FISH“ Ви очакват незабравими преживявания и приключение за сетивата от съчетанието на качествена и вкусна храна. Всичко това на фона на красивата река и необятните дунавски залези, на които може да се насладите от борда на кораба „София“. Заповядайте, за да се убедите сами!

picture
menu

Нови предложения
от нашата кухня

arrow
arrow


arrow
arrow
octopus

Резервирай масаBAR Crazy Fish
организиране на събития

Обновеният бар на кораб „София“ е перфектното място за провеждане на различни тържества, събития, конференции, тиймбилдинги и специални поводи. При заявен интерес, в близо 120-местния пиано бар могат да се сервират квалитетни храни и напитки под звуците на приятна клубна музика.
За ценителите е запазено и реставрирано оригиналното пиано, пропътувало хиляди километри по река Дунав. На разположение на деловата аудитория са и две зали за конгресен туризъм, които действат и като ВИП зони. Несъмнено тук Вашият празник ще се превърне в запомнящо се събитие.

 

 

Bar Crazy Fish
Bar Crazy Fish
HS

Магазин на
Христо Стоичков

виж още
map map